Hem yenilebilen, hem içilebilen şeye ne denir? Yenecek bir içecek denir! Cappy Meyve Tanem denir! Cappy Meyve Tanem, içindeki gerçek şeftali parçaları ile benzersiz bir ürün. Düşünsenize, sezonunda özenle seçilen şeftalilerin kabukları el değmeden soyuluyor, küçük küpler haline getiriliyor. Sonra bu küpler, özel dolum makineleri ile leziz meyve sularına dağıtılınca, ortaya şimdiye kadar yapılmamış, yepyeni bir lezzet çıkıyor. Cappy Meyve Tanem taneleri, kıvamı, yoğun tadı ve güzel kokusu ile çok farklı, doğal olmayan hiçbir koruyucu madde içermiyor olması da başka bir artısı.
Cappy Meyve Tanem; kampanya odağına diyaloğu koyarak Twitter, Facebook ve Ekşi Sözlük gibi platformlarda paradoksları irdeliyor.
Ürünün lansman kampanyasının başlangıcında da işin içinden çıkmaya çalışan iki ünlü isim var: Hayko Cepkin ve Mustafa Topaloğlu. Kendileri başlı başına paradoks olan konuklar, “Çık İşin İçinden” adlı, serinin ilk internet talk show’unda uzun zamandır hepimizin aklında olan fakat hiçbirimizin düşünmek istemediği, o denli kafa karıştırıcı olan soruların içinden çıkmaya çalışıyorlar. Mustafa Topaloğlu ve Hayko Cepkin’in paradoks tartışmaları herkesi çok değiştirecek.
Bir de siz şansınızı denemek için videoyu izleyip içinizdeki gizli filozofu dışarı çıkarabilir ve #cikisinicinden hashtag’ini kullanarak attığınız Tweet’lerle paradoks çözümlerine yardımcı olabilirsiniz. Baktınız yardım lazım, @meyvetanem’i takip edebilirsiniz.
Mustafa Topaloğlu ve Hayko Cepkin’in yer aldığı, serinin ilk internet talk show’u 7 Mart’ta Cappy Türkiye Facebook sayfasında!
Yenecek mi, yoksa içecek mi? Hadi bakalım, #cikisinicinden!
Kampanyanın devamı ve paradokssal konuklarıyla gelecek talk show’ları izlemek için:
http://cappy.com.tr/yenecekbuicecek
https://www.facebook.com/CappyTurkiye
https://twitter.com/MeyveTanem
adreslerini ziyaret edebilirsiniz.
Bir bumads advertorial içeriğidir.
skip to main |
skip to sidebar
Gerçek yöresel yemek tarifleri ile otantik tatlar ve farklı lezzetler bloğuna Hoşgeldiniz...
Pages
29 Şubat 2012 Çarşamba
Bumads Advertorial
Yazarkafe Yazıları
Blog Archive
-
▼
2012
(336)
-
▼
Şubat
(87)
- Kartalkaya'yı Ateşleyenler
- KAYSERİ MANTISI
- FIRINDA SEBZELİ KÖFTE
- BAHÇIVAN KEBABI
- FELLAH KÖFTESİ
- ÇİĞ KÖFTE
- PATLICAN KEBABI
- KALBURA BASTI
- NOT :3 tane balık tarifinden sonra helva tarifi ko...
- UN HELVASI
- SARDALYE TAVA
- KEFAL KIZARTMA
- BARBUNYA IZGARA
- Ece Sükan Benim Bloguma Yakışan Sony VAIO'yu Seçti...
- KÖSTEBEK PASTA
- HALİ PERİŞAN KURABİYE
- GÜVEÇ
- FIRINDA PATATES PÜRELİ KÖFTE
- TİRAMİSU
- MOZAİK PASTA
- PROFİTEROL
- Not :Arkadaşlar sayfamda görmek istediğiniz tarifl...
- BAHÇIVAN KEBABI
- SAKSI KEBABI
- ORMAN KEBABI
- DALYAN KÖFTE
- KAĞIT KEBABI
- BAMYA YEMEĞİ
- BÜLBÜL YUVASI
- LOKMA TATLISI
- ZEYTİNYAĞLI LAHANA SARMASI
- ETLİ PATATES DOLMASI
- ZEYTİNYAĞLI BİBER DOLMASI
- KESTANE ŞEKERİ
- SANDVİÇ EKMEĞİ
- ELMALI KURABİYE
- ARMUTLU TART
- ALT ÜST BÖREĞİ
- MISIR EKMEĞİ
- AÇMA
- TAZE FASULYE KAVURMASI
- FIRINDA PATATESLİ TAVUK
- KÜRDAN KEBAB
- KAŞARLI MANTAR
- KIŞ TÜRLÜSÜ
- PATLICAN KÖFTE
- ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA
- BAKLALI KEREVİZ
- HAMSİ BUĞULAMASI
- SEBZELİ TAVUK
- ELMALI KEK
- KIŞ SALATASI
- HARİKA BİR LEZZET TOKAT BATI
- KUSKUS SALATASI
- BURMA BAKLAVA
- PİRAMİT PASTA
- EtimekliTatlı Malzemeler: 10-12 tuzsuz etimek, 2 ...
- Yoğurtlu Patates Salatası
- Renkli Patates Topları
- KEREVİZ SALATASI
- KIŞ MEYVELERİYLE SALATA
- Karnabahar Salatası
- Rumeli Hisarı'nda Masalsı Bir Aşk Hikayesi!
- TAVUKLU BÖREK
- SODALI BÖREK
- Mantarlı ve Patatesli Börek
- KIYMALI POAÇA
- MEŞHUR TOKAT KEBABI
- PATATESLİ BULGUR KÖFTESİ
- MANTARLI TAVUK
- KIYMALI BÖREK
- Kurdan KebabıMalzemeler:
- FIRINDA SEBZELİ ETLİ YEMEK
- Tavuk Göğsü Rulosu
- Kremalı Tavuk ÇorbasıMALZEMELER :8 bardak tavuk suyu,
- BÖRÜLCE SALATASI
- BEZELYE YEMEĞİ
- EV YAPIMI YAŞ PASTA
- TOKAT YAPRAĞI ZEYTİNYAĞLI DOLMA
- HANIM GÖBEĞİ
- KADINBUDU KÖFTE
- İNCİRLİ KEK TATLISI
- DANA ROSTO
-
▼
Şubat
(87)
Labels
- GDO (1)
- genetiği değiştirilmiş organizma (1)
- greenpeace (1)
- hediye (1)
- rozet (1)
- yemezler (1)
- yemezler.org (1)
Followers
Ziyaretçi Sayacım
Toplam Ziyaretçi Sayımız
196997
0 yorum:
Yorum Gönder