Pages

29 Nisan 2012 Pazar

 MEYVE  SALATA

Armutlu_salata
Meyve  Salatası:
Malzemeler:
  • 2 adet deveci armudu, soyulup küp küp doğranmış
  • 1 nar, temizlenmiş
  • 2 adet portakal, biri küp küp; diğeri halka halka doğranmış
  • yarım demet dereotu, ince kıyılmış
  • arzu edilirse servis esnasında serpmek üzere ceviz
Hazırlanması:
  1. Armutu, narı, küp doğranmış portakalı ve dereotunu karıştırın. Dİlimlenmiş portakalla servis tabağınızı süsleyin ver servis yaptığınız tabaklara dilerseniz birer kaşık ceviz ilave edin.
not: küp doğranmış portakal armutun kararmasını önlüyor. cevizi önden eklerseniz rengi salatayı karartabilir. Dereotu da güzel bir tat veriyor. 

0 yorum: