Pages

18 Ocak 2012 Çarşamba

ARNAVUT CİĞERİ

Arnavut Ciğeri

Malzemeler : 
500 gr.dana ciğeri
Söke un
Sade organik tuz
Toz kırmızı biber
Kızartmak İçin 
Sıvıyağ
Garnitür İçin 
2 patates
Kırmızı soğan
Maydanoz
Çeri domates
arnavut ciğeri
 
Arnavut Ciğeri tarifi
2 adet patatesi küp olarak kesin ve patatesleri kızartın. İlk önce 500 gr.dana ciğerinin kanını çıkartın ve süzün. Daha sonra bir kaba dana ciğerini alın ve üzerine un ilave edip süzgeçten geçirerek fazla unu alın.
Daha sonra dana ciğerini kızartın. Servis tabağına patastesleri,ciğeri ,soğanlı maydanozu ve garnitürü ilave edip servis edin.

1 yorum:

teyfik akyüzoğlu dedi ki...

çok da severim,arnavut ciğerini,tebrikler gayet güzelmiş.