Pages

15 Şubat 2012 Çarşamba

TAZE FASULYE KAVURMASI

Fasulye Kavurması

Malzemeler:1 kg.fasulye, dondurulmuş
2 tane, soğan
3 diş sarımsak
2 tane, yumurta
zeytinyağı
1 kase yoğurt
Tuz, karabiber
Fasulye Kavurması 


Fasulye Kavurması Tarifi:Orta boy bir tencereye, zeytinyağını alalım üzerine yemeklik doğradığımız soğanı ve sarımsağı alalım kavuralım. Hafif haşladığımız fasulyeleri suyunu süzelim ekleyelim kavurmaya devam edelim. Tuz ve baharatlarını ayarlayalım kavurmaya devam edelim. Çok kısık ateşte, 20 dakika karıştırarak kavuralım, piştiğine emin olduğumuz zaman üzerine çırpılmış yumurtaları ilave edelim. Çok farklı bir lezzet, afiyet olsun.

0 yorum: